mandag 30. oktober 2017

Boligalarm uten abonnement

Boligalarm uten abonnement er rimelig.
Boligalarmer med medfølgende abonnement kan være uanstendig dyre. Dette gjelder både i Norge, så vel som i andre deler av Europa. Det finnes i grunnen nemlig kun to store selskaper som tilbyr boligalarmer og alarmsystemer som er integrerte med deres overvåkingssentraler.

Da er det klart at du som bekymret kunde kan regne med å måtte betale tilnærmet monopolpriser. En boligalarm uten abonnement kan dermed bli et gunstig alternativ for deg som ønsker å ivareta sikkerheten i ditt eget hjem.

En boligalarm av denne typen fungerer gjennom at forskjellige sensorer knyttes til en sentral enhet gjennom WiFi, mens den sentrale enheten melder i fra til deg, om sensorene skulle plukke opp noe, gjennom at den ringer deg eller sender deg en SMS.

Dette er en innbruddsalarm i første rekke, men systemet kan modifiseres til å bli en mer dekkende husalarm. Alarmsystemet kan utvides til å knyttes opp mot røykvarslere, varslere for vannlekkasjer, så vel som sirener for å skremme vekk ubudne gjester.

Med andre ord et alarmsystem som dekker det meste, og som gir deg muligheten til selv å kunne tilkalle hjelp fra politi eller brannvesen om du ikke er hjemme.