mandag 16. januar 2023

Elsykkel i Trondheim

Elsykkel.
Trondheim, tidligere kalt Nidaros og Trondhjem, er en bykommune i Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen i Norge med 207 595 innbyggere per 1. januar 2021, etter sammenslåingen med Klæbu kommune. Bysenteret ligger mellom Nidelva og Trondheimsfjorden, ifølge Wikipedia.

Trondheim er ikke bare en by med mange innbyggere, byen er også stor når det gjelder areal. Det vil si at det finnes mange lange veier og gater i og rundt Trondheim sentrum.

Trondheim byr ikke på så mange transportmuligheter som trikk eller undergrunn. Men Trondheim har flere bussruter.

Det er enkelt å reise i og utenfor Trondheim sentrum med buss. Det er ikke mulig å kjøpe billett ombord på bussen, det må gjøres i forveien enten på betalingsautomater som står stasjonert på enkelte holdeplasser, eller i appen. Man kan også kjøpe 24-timers billett eller 7-dagers billett.

Alle busser er laventré slik at du enkelt kan trille rett om bord. Disse bussene har manuelle ramper som sjåføren skal bistå med å ta ut ved behov. Det er egne plasser til rullestol i bussene plassert fremme i bussen, i nærheten av sjåfør, ifølge Trondheim kommune.

Man kan reise i Trondheim med bil og det finnes fartau for fotgjengere. Trondheim har også sykkelstier og sykkel felt for sykler, elsparkesykler og elsykler.

Elsykkel har blitt et populært transportmiddel for mange, det er billig, raskt og enkelt. Salget av elsykler i Trondheim er økende, og det betyr også at det er flere elsykkel butikker i Trondheim.

Den ledende elsykkel butikken i Trondheim er E-Wheels. Du finner E-Wheels butikken sentralt i hjertet av Trondheim. Ifølge butikken tilbyr de uslåelige priser på markedets mest solgte modeller.

Hos E-Wheels kan du også teste elsykler, reparere elsykler og kjøpe elsykkel deler og tilbehør.