mandag 25. juli 2022

Bytte advokat ved boligkjøperforsikring?

Har du rett advokat?
Har du boligkjøperforsikring og har problemer med boligen, trenger du ikke bruke en bestemt advokat, det bestemmer du nemlig selv. Så hvorfor ikke bruke den beste? Boligkjøperforsikringen selges hovedsakelig gjennom eiendomsmeglere som har avtale med forsikringsselskap.

Boligkjøperforsikringen er en rettshjelpsforsikring. Det betyr at den kan dekke utgifter til juridisk bistand, saksomkostninger og utredninger i forbindelse med saken. Les mer om dette her.

Bolig er det dyreste man kan kjøpe i løpet av et liv. Om det er problemer med tomten, grunnmuren, gulv, vegger, det elektriske, skadedyr, vegger, tak, det elektriske eller noe annet kan det koste det hundretusenvis av kroner.

Da kan det være lurt med boligkjøperforsikring.

Det finnes flere gode advokater innen eiendomsrett og boligtvister, en av de ledende i landet er Advokatfirmaet Møller som er ekspert på boligkjøperfosrikring. Om du er usikker på saken din eller om advokatfirmaet er det rette for deg, tilbyr de gratis konsultasjon med vurdering av saken din.

Og det kan jo være lurt, uansett hvilken advokat du velger.

Det er du som forsikringskunde som bestemmer om du ønsker bytte advokat når jdug har boligkjøperforsikring

Det er nemlig fritt advokatvalg i Norge. Forsikringsselskapet må godta å betale rimelige og nødvendige kostnader til den advokaten du velger selv.