tirsdag 14. september 2021

Meny satser på Herkules

Meny på Hercules.
Snart starter byggingen av ny Meny-butikk på Herkules. Dagligvarekjeden har som mål å vinne kampen om kundene med ny butikk som vil utmerke seg med enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter. Butikken skal også styrke seg ytterligere på ferskvarer og lokalmat.

– Dette blir en topp moderne Meny-butikk, som har potensial til å bli en destinasjon for matinteresserte folk i hele Grenland. Vi gleder oss til å ta imot kundene i den nye butikken, sier Kim Nymoen, butikksjef i Meny Herkules.

Det er Klosterfossbygget på Herkules som skal huse den nye Meny-butikken på over 1800 kvadratmeter. Dagens Meny-butikk vil holde åpent helt frem til byggingen er ferdig, og man kan flytte inn i nye lokaler. Planen er at den nye butikken skal åpne tidlig neste år.

– Vi kommer til å holde dagens Meny-butikk åpen helt frem til åpningen av den nye butikken i Klosterfossbygget. Dette gjør vi for å tilfredsstille forbrukere som er opptatt av kvalitet og utvalg. Og så håper vi på å se flest mulig av kundene våre når vi åpner ny butikk på nyåret, sier Nymoen.

Citycon sørger for å gjøre Meny-butikken enda mer tilgjengelig for kundene ved å bygge om parkeringsplassen utenfor den nye butikken. Parkeringsplassen ligger mellom Klosterfoss og Ulefossveien, like ved inngangspartiet.

– Kundene får enkel adgang til den nye Meny-butikken når vi får på plass den nye parkeringsplassen. Vi vet at tilgjengelighet er viktig for kundene, og jeg tror at kundene vil ta godt imot det vi bygger både inne i og utenfor Klosterfossbygget, sier Bent Rosenberg, senterleder på Herkules.

Senterlederen har stor tro på at ombyggingen og moderniseringen vil være positivt for hele Herkules senter. Dyrebutikken Petxl kommer også som en nyhet like inntil den nye Meny-butikken.

– VI får en flott ny Meny-butikk, og kundene kan selvfølgelig parkere hvor de måtte ønske på Herkules. Mange ønsker å stå under tak om vinteren. Kundene kommer til å fortsette med å kombinere dagligvarehandel med det øvrige tilbudet vi har på Herkules med spisesteder og 110 butikker. Meny-satsingen kommer til være bra for hele senteret, sier Rosenberg.

Byggingen av den nye Meny-butikken er et sterkt signal om at Herkules ønsker å kjempe om dagligvarekundene i Grenland. Meny fortsetter satsingen på flinke fagfolk, vareutvalg og kvalitet.

– Våre flinke medarbeidere kommer til å fortsette den gode jobben med å tilby kundene kvalitet. Og så blir den nye Meny-butikken enda råere på utvalget av ferskvarer og lokalmat, sier Nymoen.