tirsdag 27. juni 2023

Jysk satser videre på fysiske butikker

Jysk butikk.
JYSK bygger sin 108.ende butikk på Tunga i slutten av juni. Åpningen er en del av JYSKs store investeringssplan mot 2024, med en plan om å åpne 3 butikker årlig og modernisere sine butikker annenhver uke. Prosjektet har en prislapp på en kvart milliard norske kroner.

JYSK har ingen planer om at skru ned investeringene eller endre planen om at samtlige butikker skal være oppgradert til det nyeste butikkskonseptet innen utgangen av august 2024.

- Vi har gjennom de siste årene tatt markedsandeler i møbelmarkedet og derfor glade for at vi kan utvidet vårt tilbud til enda flere Trondhjemmere, sier Paul Inge Holm, eiendomssjef i JYSK Norge.

Tiltrekker kunder

I den nye JYSK butikken på Tunga blir det enklere for kunder å orientere seg. Lokalene er både lysere og større, og har som formål å optimalisere den totale handleopplevelsen til kunder.

- Når JYSK nå har besluttet å etablere ny butikk, så er det et resultat av at kjeden har vurdert Tunga som et attraktivt og spennende sted. I tillegg tror vi fremdeles på den fysiske butikk. Vi kan se at vårt nye konsept i butikk tiltrekker flere kunder, og derfor skal vi selvfølgelig fortsette å investere i våre fysiske butikker, sier Holm.

Totalt sett vil butikken bli på nesten 1700m2, med et oppgradert konsept, som aldri før er vist i Trondheim. JYSK Tunga åpner 29. juni kl 09.00.