onsdag 30. januar 2019

GNP – Kompetanse i alle ledd

Strøm med kompetanse.
I 2017 vant GNP Energy Gaselleprisen. Selskapet ble dannet i 2010, og er med andre ord ungt og fremadstormende. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, men GNP Energy har også datterselskap i Finland, Sverige og Danmark. På kort tid har altså virksomheten vokst seg frem til å være en av de viktigste aktørene på det nordiske strømmarkedet. Det er det flere årsaker til.

Erfaring er viktig
Selv om GNP Energy er et ungt selskap, så er de ansatte erfarne på flere områder. Medarbeiderne har lang erfaring innenfor energibransjen, fra rådgivning og salg, til handel med strøm på Nord Pool. De som arbeider med kundeservice har også lang erfaring med dette.

Dette er ikke tilfeldig, men snarere en naturlig del av fokuset GNP Energy har på kundeservice.

Ordentlig kundebehandling
Kundeservice står nemlig helt sentralt, og målet er å være den beste strømleverandøren, med den beste kundeservicen. Fokuset har alltid ligget, og ligger fortsatt, på å tilby kundene den aller billigste strømmen. Det innebærer følgelig at bedriften skal drives kostnadseffektivt. Dermed vil du ikke finne noen prangende kontorlokaler og hovedkvarter i arkitekttegnede bygninger her, ei heller svære budsjetter tiltenkt markedsføring.

Hos GNP Energy satses det heller på fornøyde og glade kunder. Tilfredse kunder har alltid hatt en tendens til å spre det glade budskap til andre forbrukere, og en slik munn-til-munn metode har vist seg å være særdeles effektiv.

Nå skal det også understrekes at GNP Energy også innser hvor viktig det er med skikkelig markedsføring. Likevel er det ingen tvil om at hvis det ikke allerede finnes et godt kundegrunnlag med allerede tilfredse kunder, så virker kostbare reklamekampanjer knapt så godt.

Kompetansevirksomhet
Men det er ikke nok å bare ha tilfredse kunder, selv om det selvfølgelig er et av hovedmålene og kriteriene for å drive en suksessfull virksomhet. Medarbeiderne og lederne er også viktige. Det er ingen virksomheter som er sterkere enn det svakeste leddet, og hos GNP Energy skal de ansatte ha en trygg tilværelse med en trygg arbeidskultur. Når de ansatte tas på alvor, blir sett og har sikre rammer, så arbeider de mer effektivt. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare for de ansatte i bedriften, men også i ledelsen.

GNP Energy legger også til rette for gode muligheter for videreutvikling for alle i virksomheten. En konstant vedlikeholdelse av kompetanse, i tillegg til kompetanseutvikling i seg selv, er viktig for å kunne følge med i utviklingen innenfor bransjen. Like viktig er den personlige og sosiale utviklingen. Den profesjonelle kompetansen sikrer at kundene hele tiden kan føle seg sikre på at alt fungerer som det skal, og at deres utvalgte strømleverandør arbeider for å levere de aller beste strømprisene overhodet mulig. Vil du vite mer, så kan du lese mer her.

Den personlige og sosiale utviklingen er med til å sikre en effektiv arbeidsplass. Det er alltid mye dyrere å hente inn nye medarbeidere enn å beholde den allerede eksisterende kompetansen og ekspertisen. Derfor skal medarbeiderne føle at de hele tiden har nye og spennende utfordringer, både profesjonelt og sosialt.

Forskjellige behov gir forskjellige avtaler
I dag kan man velge og vrake mellom forskjellige strømleverandører, og hos GNP kan du dessuten velge og vrake mellom forskjellige strømavtaler, såkalt pakker. Vi er jo alle sammen forskjellige, og det er ikke sikkert du har de samme behovene som naboen.

Som privatkunde kan du velge mellom fire forskjellige pakker. Du kan blant annet velge Flytende Pris Kampanje, Flytende Pris Online, Flytende Pris Web eller Flytende Pris CO2 Fri. Med disse avtalene får du en avtale uten bindingstid, og avtalen følger markedssvingningene.

Folkepakka gir deg strøm til forvaltningspris. Dessuten kommer pakken med en Fornøydgaranti! Det innebærer at du får tilbake fastleddet for inntil 6 måneder hvis du ikke er fornøyd.

GNP Energy også til bedrifter
Bedrifter kan også få GNP Energy som strømleverandør. Det er nøyaktig like enkelt for bedrifter som privatkunder å bytte til GNP Energy, og bedrifter kan velge mellom flere forskjellige avtaler. Flytende Pris er en avtale hvor man følger markedssvingningene, Marked er en avtale hvor man følger den månedlige spotprisen, og Handelspakken er perfekt for bedrifter som ikke har lyst på ubehagelige overraskelser. Til sist finner du Optimal. Dette er et skreddersydd tilbud hvor man får strøm til forvaltningspris. I tillegg får man en avtaletid som gjør prisen forutsigbar og pristoppene fjernes ved pristak.

GNP Energy er også på YouTube og er aktive på flere andre sosiale medier og kommunikasjonskanaler, hvis du har lyst til å vite mer.