torsdag 17. januar 2019

Baderomsbelysning – lys med mange funksjoner

Lys på baderommet med ledlys.
Lysene man har på badet settes det ofte mange krav til. Baderomsbelysning har helt egne funksjoner som ikke kan sammenlignes med noe annet rom, og det er viktig at de lysene man velger oppfyller disse kravene. Alt ettersom hvem som benytter badet, og til hvilket formål, skal lyset på badet ha egenskaper som tilfredsstiller alle behov. Ledlyskilders baderomsbelysning gjør nettopp dette.

Uansett om du har et stort eller lite bad skal det kunne utnyttes til de samme formål. Du skal kunne gjøre deg klar der om morgenen, sjekke antrekket før du går ut døra på vei til jobb, fikse deg før fest om kvelden, eller bare ta en lang og varm dusj.

Lyset skal både være sterkt, men ikke blendende, og naturlig, men varmt. Belysningen skal gjøre det lett å se seg i speilet, både nærme og på avstand. På ledlyskilder.no finner du baderomsbelysning som utfører

disse oppgavene og skaper en god og hyggelig stemning på badet ditt. For eksempel kan du finne downlights som du kan vippe i forskjellige retninger så du kan justere etter formål og ønske. Når du lener deg inn mot speilet for å dobbeltsjekke sminken eller frisyren før du går ut er det viktig at lyset faller riktig, og da er det en stor fordel å kunne vippe belysningen.

Når du står og rydder vasketøy og skal sortere alle de like sokkene kan det være godt å kunne rette lyset mot det man holder på med for å gjøre det mindre anstrengende.

Alle har sine egne rutiner og badet brukes til mye forskjellig i hverdagen. Det er viktig å ha riktig belysning i et rom man bruker så mye, og du vil kunne finne baderomsbelysning som komplimenterer ditt bad på alle tenkelige måter på ledlyskilder.no. Sjekk ut nettsiden i dag.