torsdag 25. august 2022

Lanserer den amerikanske versjonen av JUICE BOOSTER 2

JUICE BOOSTER 2.
Juice Technology AG, en produsent av elektriske ladestasjoner og programvare og markedslederen innen bærbare ladestasjoner for elektriske biler, går inn på det nordamerikanske markedet med sin bærbare 2-i-1 veggbokslader: J+ BOOSTER 2.

Bare ta med deg veggboksen ut på veien, og lad elbilen fra vanlige strømuttak.

Juice Technology kan nå levere det de lover i USA, Canada og Mexico med en versjon av sin bærbare JUICE BOOSTER 2 ladestasjon spesielt utviklet for nordamerikanske strømnett. Christoph Erni, administrerende direktør og grunnlegger av Juice Technology AG, virker selvsikker:

- Vår sveitsiske foldekniv innen ladeteknologi for elektriske biler gjør alle bekymringer om kjøretøyrekkevidde til en ting fra fortiden – selv på det nordamerikanske kontinentet. Tross alt er elektrisitet tilgjengelig overalt. Du må bare gjøre den tilgjengelig.

Dette sveitsiske teknologiselskapet har vært etablert i bransjen i nesten åtte år nå, og scorer med kompetanse og velprøvd sveitsisk kvalitet.

I motsetning til Europas 3-fase strømnett er strømnettene på det amerikanske kontinentet bare 1-fase, og tilkoblingene kan variere i spenning og strømstyrke. Den nye J+ BOOSTER 2 tar alt dette med i betraktningen. Det velkjente, robuste sylindriske aluminiumshuset inneholder en nyutviklet oppfinnelse som er optimalisert for elektriske strømmer på 110 V og opptil 40 A. Utvalget av tilbehør omfatter åtte kodede NEMQERYRYTA-adapterplugger som enkelt kan festes til den kjente og velprøvde kontakten.

Utsiden av den nordamerikanske J+ BOOSTER 2 skiller seg fra sin europeiske tilsvarende ved at CONNECTOR er festet direkte på enheten. I tillegg bruker elektriske biler i USA en Type-1-plugg for lading. Kravene som dikteres av standarder i det nordamerikanske markedet, overgår selv europeiske sikkerhetsforskrifter. Full overholdelse må verifiseres av et uavhengig autorisert kontrollorgan i alle detaljer. J+ BOOSTER 2 bestod testprosedyren med glans og har fått sin UL-sertifisering.