lørdag 28. januar 2023

Spennende nyhet fra "Nature by Designa"

Nature by Designa.
Designa lanserer nå helt nye fronter i et unikt design med utsøkte detaljer og finish. De nye frontene fra «Nature by Designa» har innfelte grep som i kombinasjon med utsøkt finish visuelt ser mer ut som et møbel enn det tradisjonelle kjøkkenskapet eller kjøkkenskuffen vi er vant med å se.

I den nye kolleksjonen er det lagt vekt på hele den totale følelsen – både når du ser innredningen, åpner en skuff eller et skap, skal opplevelsen være preget av møbel-feeling. Det hele handler om hvordan alle elementene settes sammen, og hvordan man med midtstille eller sidestille innfelte grep i kombinasjon med utsøkte detaljer og finish nettopp kan gi deg denne følelsen.

De nye frontene kan leveres både i Designa´s seks finér- og trefarger, alle linoleumsfargene og alle laminatfargene. Alt for at du skal få en følelse av at dette er et møbel mer enn en innredning.

– Årets første nyheter viser en ny og spennende kolleksjon hvor vi har hatt fokus på å utvikle et helt spesielt uttrykk eller formspråk for de som ønsker den helt spesielle «wow-faktoren», men vi har også lagt vekt på ulike valgmuligheter for å gi det lille ekstra til de som ønsker seg et moderne, stilrent og praktisk kjøkken, forteller Brigitte Kürzel, designer hos Designa A/S.