mandag 31. mai 2021

Kjøp billetter til FC Barcelona

Lys til å se Barcelona live?

Den slående modernistiske arkitekturen til Antoni Gaudí som dominerer noen av de mest berømte bygningene i Barcelona er vakre.

Men å se FC Barcelona spille fotball på majestetiske Camp Nou med Lionel Messi er enda vakrere.

Denne forførende spanske byen er hjemmet til to lag i La Liga: verdensberømte FC Barcelona og det mindre kjente RCD Espanyol.

Enten du er en ivrig fan av en av klubbene eller bare elsker fotball, er det vanskelig å slå Barcelona som et byferiemål for ekte fotballfans.

Besøk Camp Nou – hjemmebanen til FC Barcelona

Alle vil bli imponert over Camp Nou, FC Barcelonas hjemmearena siden 1957. Med en kapasitet på i underkant av 100 000 er det det største stadionet i Europa og det tredje største i verden.

De mest populære kampene selger fort ut, så bestill billetter så tidlig som overhodet mulig. og inventar kan endres opptil to uker i forveien på grunn av TV-planlegging. Hvis du kan, velg et sete bak målområdet. Det er her lokale fans har en tendens til å sitte, og mens utsikten kanskje ikke er like bra som på langsidene, så er atmosfæren uten tvil den beste. Her kan du kjøpe billetter til FC Barcelona.

Ting å gjøre etter kampen

En av de største tradisjonene blant FC Barcelona-fans handler om en liten fontene på La Rambla. Fans har samlet seg rundt Font de Canaletes for å feire lagets seiere siden 1930-tallet, så her er du garantert god stemning etter kamp.

Historiske Eixample, hjemmet til noen av Gaudís mest berømte bygninger, inkludert Casa Milà, er en halvtimes spasertur fra stadion og har mange gjemte kjellerbarer. Barri Gòtic, det gotiske kvarteret, i hjertet av byen, er like sjarmerende, med populære cocktailbarer og jazzklubber. Om du er på jakt etter en nattklubb, så er Razzmatazz stedet for å se og å bli sett.