mandag 5. september 2016

Slik finner du billigst båtlån

Å eie sin egen båt er for mange en drøm. En båt kan du bruke til mange forskjellige ting som for eksempel ferie, transport, fiske og andre fritidsaktiviteter. Det koster mye penger å lage en pen og romslig båt, derfor koster selvsagt en båt mye penger også.

Man kan likevel finne rimelige brukte båter og endel båtprodusenter klarer også å kombinere moderne båtproduksjon med et fornuftig prisnivå. Man kan finne billige brukte båter i rubrikkannonser, på båtsider, på Finn.no og andre nettsider.

Men når du har funnet båten du har lyst på til en god pris gjelder det å slå til slik at ingen andre kjøper båten før deg.

Å slå til og kjøpe en båt kan være lettere sagt enn gjort. Riktignok kan man ha spart litt og kanskje solgt den gamle båten, men i de fleste tilfeller tranger man et båtlån.

Også når det gjelder lån til båter er det forskjell på prisene, eller rettere sagt lånerenten. Noen båtlån koster unødvendig mye mens andre er utrolig rimelige. Det avhenger rett og slett på hvilken bank man velger å ha båtlånet sitt hos.

Nå har jo de færreste tid til også å tråle markedet for rimelige båtlån, man er vel mest opptatt av å finne en passelig båt til en god pris, og dermed blir det ofte litt tilfeldig hvilken bank man velger.

Dermed kan den rimelige båten du kjøpte bli dyrere enn den trengte å bli. Derfor er det så viktig å finne det beste båtlånet.

CompareKing.no er en ledende aktør på sammenligning av lån i Norge. På nettsiden kan man enkelt få det beste bålånet helt uten å måtte søke mange manger i mange banker, det gjør CompareKing.no for deg.

Du får kjapt svar (som regel får du svar på dagen) og en fleksibel nedbetaling.