søndag 2. oktober 2022

Best i test: Neatsvor robostøvsuger

Neatsvor robostøvsuger.
Det har dukket opp mange nye merkevarer de siste årene, særlig innen nye elektriske duppedingser, eller forbrukerelektronikk, om du vil. Elbil-markedet har fått flere nye merkenavn, det samme har elsparkesykler, smarttelefoner, robotgressklippere og robostøvsugere.

Det merkenavnet som har markert seg mes innen robotstøvsugere er Neatsvor. Dette merket har vunnet flere best i test-tester, senest i Hjem og hage og er til og med omtalt som toppmodell av nettavisen.

Det finnes robotstøvsugere i alle prisklasser, og de billigste er virkelig billige, men kvaliteten og muligheten for service eller reparasjon og deler er sikkert ikke på topp på alle disse modellene. Forbrukerne er prisbevisste, men ønsker også kvalitet.

Neatsvor er både rimelig, leverer kvalitet og har dessuten app som er kompatibel med Google Home. Med Google Home-appen kan du konfigurere, administrere og styer Google Nest-, Google Wifi-, Google Home- og Chromecast-enheter, samt tusenvis av kompatible smarthjemprodukter, som lys og robostøvsuger. Les mer om Neatsvor robostøvsugere her.

Neartsvor robostøvsugere tar hundehår, har no-go-zones og lader automatisk. Dette merket er med andre ord markedsledende med god grunn.